Vorige Hoofdpagina Volgende


Het huiskamer restaurantje

Deze bevindt zich in een apart huisje op steenworp afstand van de gite.
Ook deze sfeervolle ruimte heeft zijn eigen authentieke schouw. U kunt
genieten van verfijnde maaltijden bestaande uit zorgvuldig samengestelde
meerkeuze menu's, bereid met verse ingredienten, die een combinatie
zijn van het seizoen, de streek en de zelf gekweekte kruiden, groenten
en vruchten.

Onze specialiteiten zijn verse forel (knapperig gebakken)
en coq au vin bourguignon.


Van deze manier van tafelen wordt vaak gebruik gemaakt als alternatief
voor andere lokale restaurantjes of om niet weg te hoeven met de auto
bijvoorbeeld op de dag van aankomst.

Er kan rekening worden gehouden met dieeten en lokale- en seizoens-
gerechten. Wij stellen het op prijs als u een dag van te voren reserveert.
U kunt kiezen uit twee formules:

De eerste is de éénpansmaaltijd. Deze kost 15 euro per persoon. We serveren dan een pan met een typisch franse stoofpot zoals coq-au-vin (kip in het pannetje). Daarbij krijgt u ook een heel stokbrood en een karaf wijn (1/2L) naar keuze. Deze optie is erg handig op de dag dat u arriveert, zodat u op die avond niet zelf hoeft te koken. Toch ook even een dag van te voren reserveren. Vegetarish of anders is ook mogelijk.

De tweede optie is het viergangenmenu. Deze kost 26 euro per persoon exclusief drankjes. Ook deze moet minstens een dag van te voren gereserveerd worden. De beide opties zijn uiteraard facultatief en kunnen ook een keer later in de week gereserveerd worden als u wilt.



Terug naar de hoofdpagina