Terug naar de hoofdpagina


 
Familie Geluk uit Goes, Bezocht in juli 2018
 
Beste familie Bobeldijk,
 
Vandaag gaan we terug naar huis. We hebben heel erg genoten van de rust, het huis en alle comfort wat het huis biedt. De tub was echt ontspannend ! We hadden een drukke periode achter de rug en zijn heerlijk uitgerust. We werden heel hartelijk ontvangen en kregen veel informatie over de omgeving. Kortom het was heerlijk !
 
Hartelijke groet van Familie Geluk uit Goes.
 


 
Peter Ingeborg Emma & Pjotr van Denderen uit Harderwijk, Bezocht in augustus 2014
 
Wij hebben een heerlijke week gehad in het huis van de Fam. Bobeldijk! Een gezellig, authentiek huis met een sprookjesachtige diepe tuin, waarin prettige zitjes waren en een grote boom vol rijpe mirabellen! Een zwembad en een hottub, waar we bijna elke dag van genoten. Alles was aanwezig. Heerlijke bedden en ook nog op een koude avond het haardje gestookt. Hele rustige omgeving en prachtig om te toeren, zeker 30 stuks roodwild gezien, 5 jonge vossen, een hermelijn en veel mooie vogeltjes. Prachtige kapelletjes in de buurt en leuke markt. En natuurlijk Ronchamp bezocht.
 
Een echte aanrader!
 


 
Fam. Larmene uit Enschede, Bezocht in augustus 2014
 
wij hebben een prima vakantie gehad. Het huis is smaakvol ingericht en biedt veel privacy. de hottub was echt geweldig. Zeker een must is het huiskamer restaurant bij de fam. Bobeldijk. Heerlijk gegeten en echt een aanrader. Bousseraucourt is een klein rustig en landelijk plaatsje in een mooie omgeving. In het huis liggen diversen lijsten met mogelijkheden voor wandelingen, fietsroutes, waar de supermarkten zijn met openingstijden, restaurants en natuurlijk de bezienswaardigheden.
 


 
Rick en Saskia uit Delft, Bezocht in augustus 2011
 
We hebben een heerijk verblijf gehad, comfortabel huisje, grote tuin en prachtige omgeving. Bedankt voor jullie gastvrijheid ! Advies voor uitjes: Notre Dame du Haut in Ronchamp, architectonisch hoogtepunt, Vittel, mooi stadje en park.
 
Met vriendelijke groet, Rick, Saskia, Arjen, Karen en kinders
 


 
Bert en Rosilda uit Gent, Bezocht in juni 2011
 
Ondanks dat het weer wat minder was, hebben we heerlijk kunnen genieten van de warmte van de sauna en de hottub. Heerlijk ! We zijn deze week 2 keer gaan uit eten. 1 keer biij L'aigle noir en 1 keer bij le Rouge et le noir. Dit was ons beiden goed bevallen. Het is zeker een aanrader om een bezoek te brengen aan de glasblazaerij in Passavant-la-Rochère, 10 min hiervandaan. Zowel leuk voor jong als oud. We zijn ook gaan zwemmen in een binnenbad in Bourbonne les Bains.Het is een klein simpel bad, maar ideaal om baantjes te trekken. Het was een leuke vakantie. We hebben genoten van de omgeving en de dieren, die je hier overal tegenkomt !
 
Groetjes Bert, Rosilda, Cindy & Babette
 


 
Tim en Annelies uit Utrecht, Bezocht in juni 2011
 
We hebben een prima vakantie gehad, erg genieten van de rust, mooie omgeving en zeker ook het goed ingerichte huis met hottub. Erg gezellig en persoonlijk ingericht, houd dat vast. Dank ook voor jullie moeite om het verblijf v. ons zoontje v. 3 maanden zo comfortabel mogelijk te maken !
 
Groeten Tim, Annelies en Merijn.
 


 
Fam. de Wit uit Monnickendam, Bezocht in juli 2011
 
Wij hebben een enorme fijne week gehad in Maison de la Buse. Het huis is smaakvol in gericht, heeft een eigen uitstraling en bied veel privacy. De hottub is geweldig, zeker na een lange wandeling. Bousseraucourt is een klein rustig plaatsje midden in een mooie omgeving. Er is een lijst met meerdere wandelingen aanwezig. Een “must” is het huiskamer restaurant bij de fam. Bobeldijk. De kwaliteit is hoog en alles is met veel liefde bereid. Wij hebben er twee keer mogen eten. Gewoon heerlijk eten in een prive lokaal dat een heel fijne sfeer uitademt.
 


 
   Schrijf ook wat in ons gastenboek..
 
Uw naam

Uw email adres

Uw gastenboek bericht

Uw bericht ontvangen wij per email.
We zullen het zo snel mogelijk op deze pagina plaatsen !Terug naar de hoofdpagina