Terug naar de hoofdpagina

Prijzen:
Prijs p/w voor het hele huis in het laagseizoen is 450,- euro, alles inclusief (*). Prijs p/w voor het hele huis in het hoogseizoen is 650,- euro, alles inclusief (*). Het hoogseizoen duurt van zondag 8 juli tot en met zondag 2 september 2018. Het huis is voor maximaal 2 personen te huur en wordt steeds van zondag tot zondag verhuurd.
 
Losse nachten:
In het laagseizoen zijn minimaal 3 nachten mogelijk voor 70,- euro per nacht voor twee personen.
 
Baby’s die van een baby-bedje gebruik maken, rekenen we niet als een extra persoon.
 
Huisdieren; 25 euro per huisdier per gehuurde periode.
 
Duur van het verblijf:
Een week loopt van zaterdag middag 16:00 uur tot en met de zaterdag ochtend erop om 10:00 uur. In het voor- en het naseizoen is het mogelijk om de begin- of de einddag anders af te spreken, als er geen volle week wordt gereserveerd.
 
**NIEUW; Wij willen heel graag stimuleren dat mensen ook vanaf zondag tot de zondag er op reserveren. Het voordeel daarvan is dat er gn zwarte-zaterdag files zijn. Ook kunt u dan rustiger op pad gaan omdat u zaterdag op uw gemakje kunt inpakken en nog wat laatste boodschappen kunt doen.
 
De dag van aankomst:
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt. U krijgt 1 set lakens en 2 handdoeken per persoon per week. Als het erg fris of koud is buiten, zullen we belangrijke ruimten in het huis voorverwarmen. De basisbehoeften zoals een paar zeepjes, afwasblokjes voor de afwasmachine, kruiden/olie om te koken, een keukenrol en een paar closetrollen zijn aanwezig. Neemt u contact op voor een kinderbedje, -badje en -stoeltje.
 
(*) alles inclusief betekent inclusief bed- en badlinnen (handdoeken), electriciteit, water en hout voor de houtkachel. Alles inclusief geldt voor alle prijzen en periodes.
 

Betaling:
 
De boeking;
Als wij een email van U hebben ontvangen over de periode die U wilt huren, dan reserveren wij na uw toestemming en na uw akkoord met de voorwaarden op deze internetpagina, de door U gevraagde periode voor U op de kalender.
 
De aanbetaling;
Wij hanteren vervolgens de volgende betalingsvoorwaarden: Wij verzoeken U vriendelijk binnen 8 dagen ongeveer 30% van het huurbedrag over te maken als aanbetaling. Vermeldt daarbij in elk geval uw naam en de huurperiode. Na ontvangst van deze aanbetaling is uw boeking definitief. Als we na die periode van 8 dagen geen aanbetaling van U hebben ontvangen, zijn wij genoodzaakt de door U gevraagde periode weer als beschikbaar aan te duiden.
 
De restbetaling van de huur;
Wij verzoeken U het restant van het totale huurbedrag uiterlijk 4 weken voor aankomst over te maken.
 
Als de aanbetaling en de restbetaling door een korte reserveringsperiode binnen de 4 weken voor aankomst vallen, vragen we U het totale huurbedrag in n keer over te maken.
 
Als U een emailtje naar ons stuurt, wanneer U een betaling doet, dan kunnen wij deze zo snel mogelijk bevestigen.
 
Hoe betalen;
Ons rekeningnummer staat vermeld op www.la-maison-de-la-buse.nl/contact. Gasten die vanuit Nederland betalen, kunnen gebruik maken van ons nederlandse ING nummer. Andere gasten zoals uit Belgie, kunnen van ons franse IBAN nummer gebruik maken.
 
Annuleringsvoorwaarden:
Onderstaand overzicht is om aan te geven welke kosten voor uw rekening komen in geval van annulering.
 
Bij annulering tot aan 8 weken voor de dag van aankomst: de aanbetaling
Bij annulering vanaf 8 weken tot 6 weken vr de dag van aankomst: 35% van het totale bedrag
Bij annulering vanaf 6 weken tot 4 weken vr de dag van aankomst: 50% van het totale bedrag
Bij annulering vanaf 4 weken tot 2 weken vr de dag van aankomst: 75% van het totale bedrag
Bij annulering vanaf 2 weken tot vr de dag van aankomst: 90% van het totale bedrag
Bij annulering op de dag van aankomst: de totale huurprijs
 
Denkt U er aan eventueel een annuleringsverzekering af te sluiten voor uw huurperiode.
 
Een keertje bij ons eten;
Als U bij ons gebruik wilt maken van ons huiskamerrestaurant, verzoeken wij U tijdens uw verblijf contant te betalen. Wij kunnen geen pinbetalingen of creditcards verwerken. Er zijn voldoende pinautomaten in de omgeving ook in grote supermarkten om kleine bedragen op te nemen/te pinnen.
 


Aankomst en vertrek:

U kunt op de dag van aankomst na 16:00 uur in de gite.
Op die dag kunt u een straat verder, bij Grande Rue 23, de sleutel van de voordeur halen. Dat is voorbij de kerk aan de linkerkant in het huis op de hoek. Iemand zal daar aanwezig zijn, om u de sleutel van de voordeur te geven en om u in uw huis rond te leiden.

Het wordt op prijs gesteld als u op de dag van vertrek
niet later dan ongeveer 10:00 vertrekt.La Table dHte (het huiskamerrestaurant):

Als u een dag van te voren reserveert , kunt u bij onze Table dHte
eten. Wij serveren een npansmaaltijd voor 15,- euro of een vier gangen menu voor 26,- euro naast ons eigen huis in een aparte ruimte. Als u een dieet heeft of iets wel of niet graag eet, dan vernemen wij dat graag. Op zaterdag en zondag serveren wij alleen npansmaaltijden.

De bakker stopt wisselend (om de dag) s ochtends tussen 08:15 en 08:45 uur voor de deur.Terug naar de hoofdpagina